PUR ISOLATIE

Dé PUR isolatie expert van heel België .

Gespoten PUR isolatie is het materiaal bij uitstek om vloeren te isoleren. Het bespoten oppervlak is meteen geïsoleerd en uitgevuld. Er ontstaat een kierloze laag die perfect overal aansluit.

NIEUWE METHODE

Betere isolatie

Ook bij moeilijk bereikbare oppervlakken kan gespoten PUR isolatie voor een degelijke en doeltreffende isolatie zorgen. Denk maar aan: complexe dakgebintes, oneffen binnenmuren, moeilijk bereikbare kruipkelders of kelderplafonds vol met leidingen.

Met gespoten PUR-schuim vermijd je dankzij zijn lucht- en dampdichte uitvoering koudebruggen en warmteverlies! PUR-schuim kan in elke gewenste dikte worden gespoten.

  • Minimale vloeropbouw
  • Naadloos, zonder koudebruggen
  • Leidingen worden mee ingespoten
  • Zeer hoge isolatiewaarde (lambda-waarde = 0,025 W/m.K)
  • Snelle uitvoering
  • Zeer miniem droogtijd onmiddellijk beloopbaar en snel verder werken. Zo spaar je veel werkuren en geld uit.

BEREKEN DE R-WAARDE

Isolatiepremie

Premies gelden zowel voor renovaties als nieuwbouwen. Dit is afhankelijk van de R-waarde van uw woning. Dit gebeurt in samenspraak met de EPB-coördinator.

Meer informatie over premies vindt u op www.vlaanderen.be
of bereken de R-waarde

Toepassingen

Binnenmuurisolatie

Het isoleren van de binnenmuur wordt meestal pas uitgevoerd indien andere opties technisch niet mogelijk zijn. Dat wil zeggen: als er geen spouw is of als de spouwmuur niet geschikt is en het via de buitenzijde op de gevel niet mogelijk of te moeilijk zou zijn. Bewust ervoor kiezen heeft ook vaak akoestische redenen.

Dakisolatie

In een woning gaat 30 procent van de warmte verloren via het dak. Logisch dat je dit wil voorkomen met dakisolatie. Dakisolatie bezorgt je niet enkel een warme winter en een frisse zomer, maar is ook een akoestische isolatie en zal dus geluid absorberen.

Plafondisolatie

Met het isoleren van het plafond isoleer je als het ware de vloer van de bovenliggende ruimte. Bespaar jezelf het uitkappen van je bestaande vloer en isoleer het plafond van de onderliggende kelder of kruipkelder. Het isoleren van het plafond is zo ook de perfecte thermische isolatie bij onderliggende parkeergarages of doorritten.

Vloerisolatie

De gemiddelde temperatuur van een niet-geïsoleerde vloer is 11°C. Met vloerisolatie haal je gemakkelijk 20°C. Dat zorgt niet alleen voor een fikse energiebesparing en aangenamer gevoel, maar voorkomt ook oppervlaktecondensatie. Als je gekozen hebt voor vloerverwarming, is vloerisolatie absoluut noodzakelijk.

Zoldervloerisolatie

Ga je je zolder niet of als opslagruimte gebruiken? Dan is het veel gemakkelijker en goedkoper om je zoldervloer te isoleren in plaats van je dak. Je bespaart op de prijs van het isolatiemateriaal zelf omdat de oppervlakte kleiner is, maar ook je energiefactuur zal erdoor zakken.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij sturen je binnen de 48u een offerte op maat, volledig gratis en vrijblijvend. Laten we samen iets moois realiseren!

Ontvang een gratis offerte binnen 48u!
Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn dé specialisten van Limburg.