TEGELWERKEN

Dé tegelwerken expert van België.

Kies voor de beste kwaliteit én het gemak van een professionele vloerder of plaatser. Je hoeft niet verder te zoeken. Bij ERD GROUP werken we samen met partners die van tegelwerken hun vak hebben gemaakt en reeds jaren nummer 1 zijn in hun branche.

ALLE SOORTEN TEGELWERKEN

Alle tegelwerken -groot en klein

Alle tegelwerken -groot en klein, binnen of buiten- worden uitgevoerd met de hoogste deskundigheid en een doordachte voorbereiding. ERD staat garant voor professionele resultaten én een propere afwerking. Hoogwaardige kwaliteit, klantvriendelijkheid, orde en netheid staan heel hoog in het vaandel.

Dé SPECIALIST

Wij zijn specialisten in Tegelwerken

Wenst u uw badkamer, woonkamer, industrieel of keuken te renoveren en bent u op zoek naar een vakman vloer- en tegelwerken, neem dan gerust contact op met Erd Group voor meer informatie, een idee van de prijs vraagt vrijblijvend een gratis offerte voor uw vloer en tegelwerken.

Waarom ERD?

Dé Tegelspecialist

ERD Group is dé tegelspecialist van België. Wij bezitten de knowhow en de praktische en theoretische technieken voor een optimale resultaat.

Gratis offerte

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij doen ons uiterst best om u binnen de 48u een offerte te bezorgen.

Zeer kwalitatief

Wij staan garant voor ons kwalitatieve werk. Met meer dan 100 afgeronde projecten is ERD de geschikte partner voor al uw vloer en tegelwerken.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij sturen je binnen de 48u een offerte op maat, volledig gratis en vrijblijvend. Laten we samen iets moois realiseren!

Ontvang een gratis offerte binnen 48u!
Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn dé specialisten van Limburg.